PageOverview.com
 

Domains that used 19610814 Google Analytics ID

Scroll down to see list of websites which were using UA-19610814 Google Analytics account.

 
Number of websites/domains displayed: 5
Results found: 5
 

Websites discovered:

ABOVE Digital
http://pageoverview.com/website-report/above.ge
As a full service creative digital agency, we provide digital solutions for businesses and media agencies. We generate original ideas and make them happen.
  • Google Analytics: 19610814-2
ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε
http://pageoverview.com/website-report/papoutsanis.gr
Το 1870 στο πλούσιο από ελαιόδεντρα Ελληνικό Νησί της Λέσβου, ο Δημήτρης Παπουτσάνης συγκροτεί το πρώτο ατμοκινούμενο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου, το οποίο όμως δεν εξήγαγε μόνο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας αλλά και αγνό σαπούνι ελαιλάδου. Αυτό σήμανε τη γέννηση μιας εταιρίας που μετρά πάνω από 140 χρόνια…  Το 1913 η παραγωγική μονάδα μεταφέρθηκε στον Πειραιά, όπου η πρώτη γραμμή βιομηχανικής παραγωγής σαπουνιού ξεκίνησε. Η επέκταση της εταιρίας το 1972 και η ένταξη της στο Χρηματιστήριο Αξιών μέχρι και σήμερα  μετέφερε στα βόρεια προάστια της Αθήνας τις δραστηριότητες της. Τον Φεβρουάριο του 2001, η συνεχής ανάπτυξη της Παπουτσάνης οδήγησε στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου στα βόρεια της Αττικής, περιοχή Χαλκίδας καθιστώντας τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής σαπουνιού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προιόντα σε εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. 'ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ' η Ελληνική Εταιρεία που με τις πρωτοπορίες και τα βραβεία της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να φροντίζει για την ενυδάτωση και περιποίηση στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.
  • Google Analytics: 19610814-7
  • Google Plus Account: 106560477000078292982
მთავარი - Feme.ge
http://pageoverview.com/website-report/feme.ge
  • Google Analytics: 19610814-17
Professional First Aid and CPR Training in Switzerland
http://pageoverview.com/website-report/healthfirst.ch
Professional First Aid training in Switzerland from qualified professionals, with English CPR and first aid courses available now. Sign up online today!
    alexopoulos & co - #innovation
    http://pageoverview.com/website-report/alexopoulos-co.gr
    Η έμπνευση, ο έξυπνος σχεδιασμός, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την αγάπη και το ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τάσεις στο design αλλά και τη διακόσμηση, είναι τα στοιχεία που δίνουν από το 1973 ιδιαίτερο κύρος στην υπογραφή alexopoulos & co.  H alexopoulos&co χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο προφίλ της, την ευελιξία της, τη δυναμική πολιτική της, τη μοντέρνα κουλτούρα της και την υψηλή αισθητική και ποιότητα σε ότι παράγει και διαθέτει στην αγορά.  Η alexopoulos&co καινοτομεί εφαρμόζοντας νέα υλικά στην κατασκευή επιπλων και φέρνοντας νέες ιδέες και αντιλήψεις για το ρολο τους στην καθημερινή ζωή.  Ότι δημιουργείται στην alexopoulos&co είναι προσιτό. Αυτό που προέχει για την εταιρία είναι η σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων της, χωρίς καμία έκπτωση στις προδιαγραφές και στην κατασκευαστική αρτιότητα.  Η alexopoulos&co δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αντιπροσώπους της, αναπτύσσοντας το δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων της, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.  Παράλληλα, μέσα από την επέκταση και τις νέες δραστηριότητές της, η εταιρία alexopoulos&co αυξάνει τις θέσεις εργασίας συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας.  Η alexopoulos&co είναι 100% ελληνική και υπερήφανη για αυτό. 
    • Google Analytics: 19610814-9
    0.0051 // 2024-06-08 07:25:54
    All Rights reserved 2018 © PageOverview.com